© 2021 Kyriakipapastamatiou

All rights reserved.

υπηρεσίες

Μελετη – Κατασκευη – Ανακαινιση

H ομάδα μας και η κα Κυριακή Παπασταματίου έχοντας άριστη γνώση των υλικών, σε συνεργασία με άρτια καταρτισμένους τεχνικούς συνεργάτες, με γνώμονα την ποιότητα, τη συνέπεια και το σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την επίβλεψη ανακαινίσεων εσωτερικών χώρων και κτιρίων για την αισθητική, ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμισή τους. 

Η ανακαίνιση προσεγγίζεται ως «αναγέννηση χώρου»

Με δεδομένη τη λειτουργικότητα των προτεινόμενων λύσεων, υλοποιούμε πρωτότυπες σχεδιαστικά ιδέες, συνυφασμένες με τις οικονομικές δυνατότητες των χρηστών

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

Το γραφείο μας έχοντας αντιμετωπίσει με επιτυχία διαφορετικών απαιτήσεων έργα, αναλαμβάνει την εκπόνηση προμελέτης, λαμβάνοντας υπόψη τόσο την επιθυμία του πελάτη αλλά και τους τεχνικούς και λειτουργικούς περιορισμούς.

Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει, δισδιάστατα σχέδια κατόψεων, όψεων, τομών και τρισδιάστατη απεικόνιση του υπό μελέτη κτιρίου. Οι συναντήσεις μας μαζί σας εξασφαλίζουν την εκπλήρωση των επιθυμιών σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο από λειτουργικής όσο και από αισθητικής άποψης.
Συνδυάζοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τα κατάλληλα εργαλεία και εφαρμογές, το γραφείο μας είναι σε θέση να συντάξει προϋπολογισμό για κάθε έργο εξασφαλίζοντας την έγκαιρη υλοποίηση αυτού, επιτυγχάνοντας την αποφυγή τυχόν πρόσθετου κόστους.
Έχοντας μεγάλη εμπειρία και την κατάλληλη γνώση, αναλαμβάνουμε την επίβλεψη των εργασιών κατασκευής. Εξειδικευμένοι μηχανικοί με καθημερινή παρουσία στο έργο μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες οδηγίες ελέγχοντας την ορθότητα των εκπονημένων εργασιών και εξασφαλίζοντας την τελική ποιότητα του έργου.
Ας μελετήσουμε μαζί την εργασία που επιθυμείτε εδώ